Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна

...
Вторият мандат е реалната възможност България да получи управление с ясна програмна
Коментари Харесай

Христо Иванов с коментар за шансовете на втория мандат

Вторият мандат е действителната опция България да получи ръководство с ясна програмна посока и задания. Работим по документ, който да ги формулира. Това разяснява пред публицисти в Пловдив съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов. Той прикани ГЕРБ и Движение за права и свободи да се включат в процеса и " да не бягат от него ".

Иванов разяснява, че през днешния ден има следващ кръг от консултациите за разработване на Декларация за национални цели . Според него отсъствието на тези партии от консултациите демонстрира, че нямат никакво желание да вземат участие в изпитание за основаване на държавно управление. Иванов означи, че в този момент е моментът да се покаже, че са подготвени да приказват за цели и национални задания. Съпредседателят на „ Демократична България “ бе безапелационен, че третият мандат е обвързван с прекомерно доста неизвестности, а вторият е сигурен. 

Народните представители Христо Иванов, Ивайло Мирчев и Йордан Иванов участваха на инициирана от 20 общински съветници изключителна сесия на пловдивския Общински съвет за бъдещето на „ Международен панаир Пловдив “.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР